fredag, maj 29, 2009

Äntligen verkar det vända...

Efter nästan en vecka lång sjukdom verkar han bli lite bättre, sonen alltså. Även om mat och dryck inte är så lockande så verkar han börja leva så smått, har till och med skrattat lite :)
***

Obehagliga dagar har det iaf varit. Över 40 graders feber, hallucinationer, yrsel och svammel. Kräkningar mm. Vi har varit en del svängar till sjukhuset och där trodde man det var hjärnhinneinflammation och vi har en direktremiss till barnkliniken om ngt skulle hända i helgen. Men som sagt, han verkar piggare :) Så håll tummarna!!!
***

Han och jag ska nog mysa lite ikväll, ensamma. Vi kan hitta på vad som helst som han vill. Risken är ju att det blir Star wars... *suckar* Men vad gör man inte för sina barn?
***

Maken är på Avskedsfest med jobbet. De blir bjuden på allt och sen har de dessutom lite pengar i kaffekassan som de skulle göra av med. Räknar med att det kommer hem en dyngrak, fyllbult vid 4 inatt.
***

Dotter är på 13-årsfest. Gick nyss, så snygg och iordninggjord :)
***

I morgon är det Crusing i Sandviken, alltid en trevlig tillställning. Nu när det dessutom är så underbart väder kommer säkert folk gå man ur huse... Dricka öl på uteservering, någon?
***

Inga kommentarer: