fredag, april 09, 2010

BITCH

Idag har jag bråkat, tjafsat eller vad man nu kan kalla det med två vänner/bekanta.

Det är något som verkligen sänker mitt humör och gör att min dag blir så kass. Valde bort att svara på sms och valde bort att kolla inkorg enbart för att jag vet hur dåligt jag mår. Varför tjafsa via det skrivna ordet?!!!! Även fast man förklarar så misstolkas det. Uppfattas fel, man ser inte kroppsspråk och hör inte tonfall.... Inser att jag nog ska vara tyst. Varför engagera sig?

Strosade själv på bestämd mötesplats och inser att det kunde jag ju givetvis glömma. Men vad förvänta mig?!!

Mycket på jobbet. Fortfarande många sjuka och nu har jag och KI kört ensamma i flera dagar. Vi klarar täckningen för dagen men hur blir kvalitén Även det är ju kasst för humöret.

Fotbollen drar igång inom en månad, eller rättare sagt, matcherna drar igång då. Träningarna utökas i nuet och ordet fritid får åter en helt ny innerbörd. Av erfarenhet vet jag att tiden här kommer bli minimal. Men bilder kommer det väl mellan varven. Hoppas ni inte lessar ur på mig då. http://www4.idrottonline.se/templates/Workroom.aspx?id=138615

Resultatet av min kassa dag är ju nu att jag klippte min lugg själv, ser förjävligt ut och att jag givetvis inte kan sova.... Vrider och vänder, tänker och funderar, gick hit igen. Jag som börjar tidigt i morgon :( Tur att underbara manliga kollegan J är där och förgyller starten på dagen :)

Vilket muntert inlägg.... *mumlar*

2 kommentarer:

M-L sa...

Säger det ofta till dottern som lever via datorn, man ska inte diskutera meningsskiljaktighet via datorn. Det blir sällan en win/win av det..

Maria sa...

Ja,men visst är det så.Menman tycker liksom att an förklarar och skriver utförligt, men ändå... *suckar*

Så jag tror att jag nöjer mig att vara en otrevlig jävel...