torsdag, mars 21, 2013

Planerar social helg i Oriflames tecken

I helgen är det mässa i Sandviken! Tror det är fjärde eller femte året som Villafamiljens mässa ägt rum i Göransson Arena. Det är en kombinerad villa och hälsomässa. Du hittar deras mässblad här. Det är många utställare och hela bandyplanen är fylld med montrar av olika storlekar och modell.
Givetvis ska vi finnas representerade! Jag älskar den här typen av arrangemang! Det är socialt och man får träffa mycket människor. Det blir hektiska dagar. För min del blir det totalt 14 timmar under mässans öppettider och ca 4 timmar av riggande och nedplockande. Frågan är ju hur social man är när man väl kommer hem. Man kommer nog somna ovaggad på kvällarna. Hoppas jag hinner (orkar) strosa runt lite privat med, kika vad de andra utställarna har att erbjuda.
Idag var Helena, jag och Maken på plats i Arenan och riggade lite. Massor som man inte FÅR glömma eller MISSA. Men så lätt hänt det är! "Vi skulle ju haft den med" eller "Varför tänkte vi inte så som dem mittemot" osv. Tror nog att vi i det stora hela blev nöjd och hoppas att det kommer locka lite människor till oss.
Min regionchef Helena 
Vi kommer att bjuda på smakprov från våra tre Wellness-shakes (jordgubb, vanilj och choklad) och även Wellness-sopporna (tomat/basilika och sparris). Vår lilla Mirakelburk, Tender Care kommer finnas i olika dofter till mässerbjudande och sen givetvis en liten överraskning till alla som blir konsulenter under helgen.
Ovan ser du vart vi finns! Hoppas vi syns!!

Inga kommentarer: