torsdag, januari 16, 2014

Bloggseminarium by Oriflame


Jag älskar att besöka Oriflames huvudkontor! Det räcker att komma ut genom hissdörrarna för att få den där speciella känslan. Man möts av loggan i silver och "vårt" motto på väggen.


Väl inne i foajen finns information om företag och produkter, allt inger en härlig stämning. Varm personal tar emot i receptionen och förklarar vart man ska. Ja, som sagt... En härlig känsla!!Jag kommer inte skriva så detaljerat om gårdagens bloggseminarium. Jag har inte smällt allt och jag sitter fortfarande och går igenom mina anteckningar och bilder. "Man" skaffar en blogg, ett konto på något socialt mediaforum och sen tänker man inte så mycket mer på det. Man har en tanke om hur man kanske ska hitta nya bekantskaper, föra fram sin talan eller vad det nu kan vara. Men man tänker inte på vad det i slutändan kan resultera i. Vilka som ser och läser, hur bemötandet blir och sen det som jag tror att man tänker minst på, "får man skriva så här?", "får jag låna den bilden?" osv


I vilket fall, dagen var späckad! Vår värd för dagen, Anna af Jochnick välkomnade oss och sen var det fullfart. Personal från kontoret höll föredrag under flera rubriker, Social media, Internet, Online policy mm
God sallad som var helt fri från ägg, mjölk, soja och gluten!

Dagen avslutades med att Linda från Concept store kom och visade två nyheter som kommer i Katalog 2 (som öppnar idag!!) Härliga Volare som jag smygsnosat på i någon vecka och nya Hyper stretch XL som vi även fick med oss hem i våra goodiebags!Sen samanfattning, sätta egna mål för vårt bloggande och givetvis utvärdering av dagen.Höjdpunkterna från dagen var däremot de två gästbloggarna. De delade med sig av sin resa mot en framgångsrik blogg, med och motgångar, bemötanden. Deras egna tips och råd. Det ger alltid inspiration att höra någon prata om sig själv. Det gör det lättare att känna igen sig i vad som sägs.

Tack för att ni delade med er!!


insta: sushistrup

 Tack Oriflame för en mycket lärorik och inspirerande dag!

4 kommentarer:

Susanne Histrup sa...

Maria, Fin blogg du har! Och tack igen för att vi fick möjlighet att inspirerar er. Ha en fin dag, kram Susanne ( chic.se)

Maria sa...

Trevligt att du gillar den! Tack! Behöver väl dona till den lite till innan jag är nöjd men annars så ;)
Ha det bra!! :)

Anonym sa...

Vilket kanon inlägg om gårdagen! Fina bilder och trevligt skrivet. Du kan ju detta :)Anna

Maria sa...

Tack så mycket, Anna!! Gäller ju "bara" att hålla sig aktiverad ;)