torsdag, februari 13, 2014

Det ska börjas i tid :)

Jag är ju av den åsikten att man kan ha sina barn med på det mesta (givetvis finns undantag!!) Bara för att man får barn behöver man inte begränsa sitt liv. Sen finns det ju så klart saker som man inte kan eller vill göra. Men jag vet många, främst mammor, som kanske slutar med sin hobby, eller slutar umgås med sina vänner osv.

Mannekängar i lilla Lyan
Badrock och badleksaker som finns till
försäljning nu i Katalog 3!
När jag blev sjuk för 3 år sedan så gjorde jag allt för att på något vis förneka min sjukdom. Jag fortsatte som vanligt så gott det gick. Behöver jag säga att det inte höll så länge?!! Jobb, barn, Oriflame och fotboll (som jag höll på med då) fick stå tillbaka. 

När vi blev gravida så bestämde jag mig för att inte ha så höga krav på mig själv. Jag skulle inte falla tillbaka i min utmattningsdepression utan lyssna på kroppen. Lära mig att säga "NEJ" om det var vad jag ville göra. 

Vad hände då? Jo, när Liten kom så blev jag mer taggad än någonsin. I möjligaste mån vill jag vara med på saker och det gäller ju främst Oriflame. Det är underbart att ha sin lilla Lya hemma så det är ju bara att gå ned dit när Liten sover, eller så följer han med och "hjälper till". I mitt huvud så gör det ju att han kommer lära sig vad som gäller. Han vet vad han får göra och inte. Man kan ju inte hålla honom borta och skaffa barnvakt så länge han är liten, sen helt plötsligt så får han följa med på en visning. Vad händer då? Det är väl snarare då det kan bli komplicerat. Det gäller ju givetvis mer saker i våra liv. Han hänger med på konserter (givetvis med hörselkåpor och på ok avstånd), han är med på våra motorcykelturer (i bilbarnstol, fastspänd i sidovagnen) Det krävs lite planering och en underbar, förstående Make, men det här fungerar för oss :)

Hur känner/kände ni när era barn var små?

Sover i vagnen i Showroom for Oriflame i Kungsgården
där jag jobbar idag :)

1 kommentar:

AnnaaJ sa...

Toppen marknadsföring av lillens badrock och badleksak! Vilka fina inlägg du skriver!