lördag, mars 14, 2009

Snart är det dags...

The grand finale!! Melodifestens höjdpunkt!!

Så vem blir det? Som rockbrud måste jag ju hålla på HEAT, som Sandvikare måste jag hålla på Marlena och som disconörd måste jag hålla på Alcazar och som tjej på EMD. Jobbigt....

Af Ugglas kan jag bara inte med, men jag måste ändå medge *viskar* att den låten börjar bli ganska skön. Och Ja, Jerry, det är fin text på eländet också. Måns, Agnes och Emilia är trallvänliga som inte är det bästa de gjort men det fungerar att dansa och sjunga till. Sarahs låt är fin, men för mig ingen schlager... Molly orkar jag inte med, trots att hon är Gävlebo. Sofia kan jag inte riktigt uttala mig om, låten säger inte mig så mycket... Liksom försvinner i mängden.


Så placering....


Jag tror:

  1. Caroline af Ugglas
  2. Sarah Dawn Finer
  3. Molly Sanden
  4. Marlena Ernman
  5. EMD
  6. Alcazar
  7. Agnes
  8. Måns
  9. Emilia
  10. HEAT
  11. Sofia




Jag vill:


  1. Marlena
  2. Alcazar
  3. HEAT






  4. EMD
  5. Sarah
  6. Af Ugglas
  7. Måns
  8. Agnes
  9. Emilia
  10. Sofia
  11. Molly

Vad tror ni? Alltid trevligt att spekulera...

Vi var ju bjuden på schlager-mys-fest hos min vän S med familj. De i bekantskapskretsen som var intresserade av Melodifestival skulle komma. Först så visade det sig att maken jobbar, sen blev dotter bjuden på fest. Ok, men det fixar vi. M skulle få vara hemma lite själv och ha pappan som back up på jobbet. Så kunde iaf jag och E åka. Men så på väg hem från träningen dag så började bilen strula. Hackade på låga varv och lade av. Antagligen insprutet enligt maken... Ok.. Vad betyder det då? I vilket fall som helst så vågar ju inte jag dra iväg 4 mil på skogsväg om jag inte kan lita på bilen, inte när E är med och M sitter hemma ensam. Måste ju lita på att komma hem. Så nu slutar det med att jag och E sitter hemma och har lite Gala för oss själva... Kan ju bli mysigt det med, men jag hade sett fram emot att träffa S, var ett tag sedan och för mig är liksom Melodifestival och schlager förknippat med henne... Men, men... Nya friska tag!! Blir väl sms-kontakt som vanligt :) Men det fungerar ju det med.

Nu ska jag skjutsa hem sonens kompis och passa på att handla på vägen hem. Lite Gala-mysmat måste vi ju ha!!!

Trevlig kväll!!

2 kommentarer:

M-L sa...

Skrev ett inlägg, vet inte var i cyberrymden det tog vägen..
Iallafall, synd att du missade din kväll med S =(
Måste säga att du verkligen har fingertoppskänsla, trodde inte att Ugglas skulle komma så högt!

Maria sa...

I've got the feeling U know ;)

Behöver jag säga tt jag längtar till Påskafton... Men sugen nu är någonsin känns det som!!!!