onsdag, juli 29, 2009

Kul!!!

Idag fick jag (eller kanske igår) min första kommentar från någon annan... Alltså, någon som jag inte vet vem det är. Utan som måste ha snubblat in och läst min blogg av en slump kanske. Jag vet ju att det är en handfull som läser här och även slänger in någon kommentar mellan varven, men ingen utomstående som gör det. Men idag... :) Mycket trevligt och jag tackar åter för den kommentaren *ler* Hoppas fler ger sig till känna som kikar in, det skulle värma :)

Varm dag idag :) Barnen på förskolan har i stort sett legat i poolen hela dagen, eller plaskat i rännan. Jag njuter ju givetvis till fullo och hoppas värmen stannar några dager iaf. Det är en sån här dag som gör att man längtar efter grillfest, paraplydrinkar och goda vänner. Ingen som har lust att bjuda in mig??! ;)

Iofs har jag ju redan dejt för kvällen :D Drar till Gävle för att titta på Alcazar med min underbara son. Ni vet, han, hårdrockaren som bara ska ha Iron Maiden t-shirt och "banga" till Maiden på sitt rum. *asg* Han blev iaf överlycklig förra veckan när han fick reda på att Andreas o co kommer. Så på med bekväma skor och stärk armarnas muskler för ikväll blir det till att ha 30+ kg på axlarna :) Det blir min träning för veckan... Det och så flyttandet av byggställningen igår.

2 kommentarer:

Micke sa...

Hej igen!

Kul att min lilla anspråkslösa kommentar togs emot så positivt. Alltid kul att kunna glädja någon tycker jag.
Just därför skriver jag ju lite till.
Din lilla historia om Klara och blåbären (som jag kallar den) var ju så härlig att läsa. Barn i den åldern är ju bara för härliga, egna viljor så det sprutar ur öronen.
Ha det underbart vetja!

Maria sa...

Självklart var det positivt!!! Alltid härligt att veta att någon läser det man skriver trots att det oftast är en massa trams ;)

Jo, barn är härliga :) Därför jag älskar mitt jobb :)