torsdag, mars 18, 2010

Inte alls lika roligt att vakna idag :( Ser att Ga:s tak är täckt av nysnö... Har tydligten fallit någon centimeter under natten. Märker dock att nu, lite mer än en timme senare, så har ju det mesta smält. Så man kanske inte ska mumla så mycket i onödan ;) Det har ju varit underbara dagar nu på slutet. Strålande sol och man har nästan kunnat se hur snön smält. Det gör att man får lättare att slå bort onda tankar.

Barnen hade inget speciellt i skolan så inga större väskor behövde packas. De båda var sura på morgonen. Gick och puttade på varandra och gnällde. Den ena retades och den andra skrek. Dotter förväntades bära sina converse-kopior men det tillät inte dryga modern. Då gick ju uppenbarligen världen under en smula. Jag förstår ju henne givetvis. Man vill bära det man tycker är snyggt och just nu står ju "riktiga" converse överst på önskelistan (även hos mor) Men man kan inte ha skor som man blir blöt i bara man sticker näsan utanför dörren. Sen ska du gå så, med blöta fötter resten av dagen. I vilket fall så dunkades ju de skorna i väggen och stövlarna rycktes fram. Oups! Lille-brorsan fick sig visst en törn på vägen med. Hämnd och ett nyp i magen från killen. *suckar* Spark på smalben.... Hoppas det släppte när de promenerade iväg mot skolan. Annars gläder jag mig åt att de inte gå i samma klass ;)

Idag kommer CO tillbaka från några dagars sjukdom, men då ska istället KI ha en semester resten av veckan. Vi har ingen vikarie men vi har lagt om lite schema så det ska nog lösa sig. Några extra timmar blir det ju för min del :) Det gillar vi!!! Idag ska vi dela gruppen. De äldre barnen ska ha aktivitet med de äldre på avdelningen bredvid. Vet inte riktigt vad de ska hitta på för spännande. Jag ska vara kvar med de yngre barnen.

I kväll är det Tupperware-party. Jag är väl ingen fan av detta egentligen. Kan tycka att plast är ett billigt material och du kan köpa 20 burkar på Rusta för priset av en på TW. Men jag har några produkter därifrån, shaker och matsäcks-produkter, som jag älskar och skulle sakna. Men det är mycket pengar att lägga ut, speciellt just nu. Så kvällen får lov att bli en social, trevlig kväll med mycket umgänge istället för utgifter.

Börjar dra ihop sig för beställning i Katalog 4. Bläddra gärna i katalogen på hemsidan och hör av dig om du fattar tycke för något.
http://se.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml
Kan rekommendera ögoncremens. 43 (tar bort påsar och lyfter ögonlock) Sen givetvis lilla mirakelburken, Tender cares. 36. Perfekt för nariga läppar, utslag eller torra kinder. Sen var det många fina träningsprodukter på s. 8-9. Perfekt till kommande bikini-säsong :)

Dags att shota Kyänin, ta vitamin "Tjej" och bege sig mot arbetet :)

2 kommentarer:

Södertälje Magnus sa...

Lämnar ett avtryck för att visa att jag tittade förbi :D

Maria sa...

:)