tisdag, april 23, 2013

Att förfalla....

Man ska stråla som gravid. Sägs det... Hur ska det gå till?!! 

Jag har en app i min telefon där man får förklarat för sig att mellan den och den veckan brukar de flesta gravida kvinnor må bättre. Man är inte så stor och mår inte så illa. Passa på att unna dig fotvård, vaxa benen eller varför inte en tid hos frisören. Vore ljuvligt!! Min fötter har nog Gud glömt, eller iallafall så har jag förträngt de stackarna  Maken muttrade inatt att jag rev honom med mina tår. Urk!! För att inte tala om benen (och andra ställen som man inte offentligt behöver prata om) och dess behåring. Hur ska man kunna raka sig när man inte ser vad man gör?!! Finns ju vissa kroppsdelar som man verkligen inte skulle vilja slinta på med hyveln. Sen håret... Jag är ju mitt i någon slags utväxtperiod eller vad man nu ska kalla det. Från skallig, till mohikan och nu har det liksom bara fått växa. Det innebär att håret mitt på huvudet och ner i nacken, det kan jag ha i hästsvans men på sidorna och runt öronen är halvlångt och står rakt ut som en lejonman. Vad kan man liksom göra åt det? Man kan klippa en längre kort frisyr så att allt växer i samma takt, eller bara ansa och fortsätta förlita sig på hårnålar. Inte nog med det så bet jag ur en lagning för någon vecka sedan. Det är inte så allvarligt och jag har bara ont när jag tuggat där och borstar tänderna. Vill verkligen inte laga den medan bebisen ligger kvar där inne! Vill inte röntga, få bedövning eller andra saker. "Duttar" med Xylocain viskös runt tanden istället för att proppa i mig alvedon i enorma mängder.Sen slutligen denna j**la pollen/gräs-eller-vad-det- nu-kan vara-allergi!! Där man inte får även om man skulle vilja äta några mediciner alls av de receptfria. Så snuv och snörvel vad sexig jag känner mig.....

Men idag har jag iallafall gjort ett försök. Inpackning av hår och fötter, scrub och peeling av kropp och ansikte, rakning och ansning av hår och naglar. Då bör jag ju inte äckla personalen på förlossningen iallafall ;)

1 kommentar:

sara sa...

Det ska nog mkt till innan man äcklar personalen på förlossningen. Mina håriga ben och långa tånaglar gömde jag i dom långa strumporna man får låna där om man säger till. Andra orakade områden...ja det brydde jag mig inte nå om. Det kommer gå så bra så. Ont gör det ju såklart, men det går ju över :)Fokusera fokusera det är mitt största tips. Lite jävlaranamma när det var som tyngst hjälpte. Jag tvingade mig att ta i från tårna trots att orken inte fanns kvar. Det vara ju bara jag som kunde få ut ungen liksom, :)